• Panou climatic EFFI

Principiul de funcționare al panoului climatice este transferul de energie prin radiații infraroșii, care poate încălzi corpul solid în cameră.Acest proces îmbunătățește temperatura confortabilă pentru o persoană pentru a  reduce consumul de energie pentru încălzirea aerului în cameră.

Economiile temperatura medie ajunge la 50% din energia consumată.

Panourile Climatice  EFFI-este sistemul de apă eficient din punct de energie pentru a crea confort termic interior. În plus față de 

încălzire, panouri cu infraroșu  pot fi utilizat pentru răcirea incaperii

Principalul avantaj de lucru a  panourile climatice EFFI -consum mai eficient de energie, decât orice alt sistem de încălzire.

Investiția în sistemul climatic eficient energetic, duce la reducerea costurilor, prin îmbunătățirea eficienței întreprinderii.

Panourile climatice pot fi folosite pe tot parcursul anului, în fiecare sezon,creând confortul necesar și la momentul potrivit.

Panourile  climatice reduc  drastic  prăfuirea(convectia aerului) plus reduc costurile de încălzire a aerului introdus în sistemul de ventilație.

Sistemul nu necesită întreținere. Panourile climatice sunt de înaltă calitate  care rezista la temperaturi si presiuni de lucru de zeci de ani .

Un avantaj important al panourilor climatice este posibilitatea  să lucreze cu absolut orice sursă de căldură: boiler electric sau gaz, sistem solid de încălzire sau pompe de căldură cu rețelele de incalzire. Datorită poziției sale pe tavan, panourile climatice  nu ocupă spațiu util în cameră. Devine posibil să se utilizeze în mod eficient în fiecare metru pătrat.Panourile  climatice pot funcționa cu o temperatură relativ scăzută a apei, 35 ° C Acest lucru permite utilizarea lor în zone cu categoria mare de incendiu și de explozie pericol, precum și în zonele relativ scăzute.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
text_captcha

Panou climatic EFFI

  • Producător: EFFI
  • Cod produs: Климатическая панель EFFI
  • Disponibilitate: Предзаказ
  • 0.00MDL


Produse asemănătoare

EFFI Colector

EFFI Colector

..

0.00MDL

EFFI Press-fiting

EFFI Press-fiting

..

0.00MDL

Panou unire

Panou unire

..

0.00MDL