Notice: Undefined index: custom_url in /home/robinet/public_html/system/storage/modification/catalog/controller/extension/module/so_listing_tabs.php on line 339Notice: Undefined index: head_name in /home/robinet/public_html/catalog/controller/extension/module/so_searchpro.php on line 41Notice: Undefined index: head_name in /home/robinet/public_html/catalog/controller/extension/module/so_searchpro.php on line 55 Pompe pentru incălzire, climatizare si răcire Wilo cumpara la preturi mici in Moldova si Chisinau|Robinet.md

Încălzire, Climatizare, Răcire

Grid View:

Pompa de circulație Seria Wilo Star RS

(0)
1.505,00MDL

Tip constructiv Pompă de recirculare cu rotor umed, cu racord filetat. Trepte de turaţie selectabile pentru reglarea puterii Domenii de utilizareInstalaţii de încălzire cu apă de toate tipurile, instalaţii industriale de recirculare, sisteme de apă rece şi instalaţii de climatizare Codul tipuluiExemplu: Wilo-Star-RS 25/4Star-RSP..

Pompa de circulație Seria Wilo TOP-S

(0)
6.888,00MDL

Tip constructiv Pompă de recirculare cu rotor umed, cu racord filetat sau cu flanşă. Domenii de utilizareInstalaţii de încălzire cu apă caldă, de toate tipurile, instalaţii industriale de recirculare, instalaţii de climatizare şi circuite închise de răcire Codul tipuluiExemplu: TOP-S 40/10TOP-SPompă standard (pompă cu racord fil..

Seria Wilo TOP-SD

(0)
30.912,00MDL

Tip constructivPompă de recirculare cu două rotoare, cu rotor umed, cu racord cu flanşă (TOP-SD 30/5 cu racord filetat). Domenii de utilizareInstalaţii de încălzire cu apă caldă, de toate tipurile, instalaţii industriale de recirculare, instalaţii de climatizare şi circuite închise de răcire Codul tipuluiExemplu: Wilo-TOP-SD 40/..

Pompa Wilo Yonos PICO

(0)
4.730,00MDL

Tip constructiv Pompă de circulaţie cu rotor umed, cu racord tip fiting, motor EC rezistent la curenţi de blocare şi reglaj electronic al puterii, integrat.Domenii de utilizare Instalaţii de încălzire cu apă caldă, de toate tipurile, instalaţii de aer condiţionat şi instalaţii industriale de recirculare.Codul tipului Exemplu:Wilo-Yon..

Pompa Wilo-Yonos MAXO

(0)
13.440,00MDL

Tip constructiv  Pompă de circulaţie cu rotor umed, cu racord filetat sau cu flanşă, motor EC cu reglare automată a turaţiei.Domenii de utilizare Instalaţii de încălzire cu apă caldă, de toate tipurile, instalaţii de climatizare, circuite închise de răcire, instalaţii industriale de recirculare.Codul tipului Exemplu:Wilo-Yonos M..

Pompa Wilo Star-Z Nova

(0)
3.318,00MDL

Date tehnice de bază Domeniu de temperaturi admis Star-Z 15...:Apă caldă menajeră cu o duritate de până la 18°dH: max. +65°C, pe perioade scurte (2 h) până la +70°CApă caldă menajeră cu o duritate de până la 18°dH: max. +65°C, pe perioade scurte (2 h) până la +70°CDomeniu de temperaturi admis Star-Z 20(25)...:Apă caldă menajeră cu o durit..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)