mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Conditioner BALLU On/Off BSVP-12HN1

Conditioner BALLU On/Off BSVP-12HN1

Cod produs: 1210
La comandă
1 lei

în Chișinău 50 lei
în Moldova 47 lei

Aparatul de aer condiționat Ballu BSVP-12HN1 montat pe perete din seria Vision Pro va fi o alegere excelentă pentru orice spațiu rezidențial și public. Acest model este un bun exemplu de combinație de prețuri mici, caracteristici tehnice bune și o resursă ridicată, performanța acestui sistem divizat este suficientă pentru a menține un microclimat confortabil într-o cameră cu o suprafață de până la 35 mp.


Principalele avantaje ale Ballu BSVP-12HN1

O perioadă de garanție foarte mare - 3 ani de la producător.

Clasa de eficiență energetică ridicată - „A”.

Nivel de zgomot redus - unitatea interioară este foarte silențioasă și în modul de funcționare cel mai silențios produce doar 23 dB (A) de zgomot, ceea ce reprezintă un indicator foarte bun chiar și pentru aparatele de aer condiționat din clasa elite cu putere echivalentă.

Acest sistem divizat folosește un compresor RECHI foarte fiabil și durabil. Compresoarele acestei companii sunt utilizate pe scară largă de multe mărci de producători de echipamente HVAC (Gree, Midea, Haier, TCL și SHARP).

Datorită modului special ECO, vă puteți reduce semnificativ consumul de energie. O caracteristică a acestui mod este că în modul de răcire, temperatura reală este menținută cu 1-2 grade mai mare decât cea setată, iar în modul de încălzire cu 1-2 grade mai mică, dar datorită formării speciale a fluxurilor de aer, temperatura percepută va corespunde cu cea setată.

Afișajul de indicații de pe unitatea interioară este acoperit cu plastic translucid și este complet invizibil atunci când este oprit.

Acest model are două motoare care rotesc jaluzele orizontale și verticale, datorită cărora puteți regla direcția aerului în patru direcții de la telecomandă. De asemenea, utilizatorul poate regla debitul de aer (5 opțiuni și modul automat).

Îndepărtarea prafului din aer se realizează printr-un filtru de înaltă densitate (DENSITATE ÎNALTĂ), este ușor de îndepărtat, pentru curățare este suficient să-l clătiți cu apă.

Sistemul split poate funcționa în modul de încălzire atunci când este frig afară până la -7 grade, ceea ce vă permite să economisiți la încălzire în afara sezonului.

Produse similare
Conditioner BALLU On/Off BSVP-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-07HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-12HN1
1 lei