mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-24HN1

Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-24HN1

Cod produs: 1231
La comandă
1 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Ballu BSDI-24HN1 este o noutate a companiei Ballu, acest model este cel mai puternic din gama Lagoon DC Inverter, este capabil să mențină microclimatul dorit într-o cameră cu o suprafață de 65-80 mp. Aparatele de aer condiționat din această serie au fost prezentate în iarna anului 2018, se remarcă printr-un design foarte modern, eficiență ridicată, un număr mare de funcții și moduri.

Toate aparatele de aer condiționat Lagoon DC Inverter sunt adaptate la realitățile climatului rus, ceea ce asigură funcționarea lor fiabilă și neîntreruptă pe întreaga perioadă de funcționare.

Principalele Avantaje Ale BALLU DC-Inverter BSDi-24HN1


Fiabilitatea ridicată și durata de viață lungă sunt asigurate de utilizarea componentelor de înaltă calitate și a unui compresor invertor, care are o durată de viață mult mai lungă decât compresoarele tradiționale.

În plus față de economiile semnificative de energie, utilizarea tehnologiei de control al puterii invertorului oferă o reducere semnificativă a nivelului de zgomot din sistemul divizat și crește precizia menținerii temperaturii în cameră.

Designul unității interioare corespunde ultimelor tendințe (forme maxim rotunjite), va arăta bine în majoritatea interioarelor. Panoul frontal este fabricat din plastic de foarte bună calitate, care nu se estompează la soare în timp.

Sistemul de purificare a aerului este un sistem de pre-filtre care pot fi îndepărtate cu ușurință pentru a elimina picurarea, precum și un ionizator de aer, care precipită particule fine de praf din aer, îndepărtează sarcina electrostatică a obiectelor din cameră și îmbunătățește calitatea aerului.

O caracteristică importantă a acestui sistem split este capacitatea de a funcționa în modul de încălzire la temperaturi de până la -15 grade, ceea ce permite proprietarului să încălzească foarte economic camera (în comparație cu încălzitoarele electrice tradiționale).

Acest aparat de aer condiționat este livrat cu un panou de control intuitiv, datorită căruia puteți regla cu ușurință funcționarea sistemului climatic.

Produse similare
Conditioner BALLU On/Off BSD-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-07HN1
1 lei