mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-12HN1

Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-12HN1

Cod produs: 1228
La comandă
1 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Descrierea Produsului

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de aer condiționat invertor modern - acordați atenție noutății anului 2018 - Ballu BSDI-12HN1, acest model aparține seriei de sisteme de divizare a peretilor Lagoon DC Inverter, care a fost prezentată la începutul anului. Design foarte modern, preț accesibil, o gamă largă de funcții, economie, nivel redus de zgomot fac din acest model o alegere foarte bună pentru orice spațiu.

Acest sistem climatic pentru camere de până la 35mp.

Principalele avantaje ale Ballu BSDI-12HN1


Clasa de eficiență energetică „A” este asigurată de utilizarea unui compresor invertor modern și de tehnologii de economisire a energiei.

Compresorul invertorului de curent continuu nu numai că economisește o cantitate semnificativă de energie, ci și reduce semnificativ nivelurile de zgomot și îmbunătățește precizia controlului temperaturii camerei.

Sistemul de curățare al acestui sistem divizat constă dintr-un pre-filtru, care poate fi ușor îndepărtat pentru spălare din praful acumulat, precum și un ionizator de aer, datorită căruia aerul este umplut cu ioni utili și se depune praf fin.

O caracteristică importantă a acestui aparat de aer condiționat este capacitatea sa de a lucra în modul de încălzire în înghețuri de până la -15 grade, datorită cărora vă puteți încălzi casa cât mai economic posibil folosind electricitate în afara sezonului și în cea mai mare parte a iernii.

Un avantaj important al acestui aparat de aer condiționat este un nivel de zgomot foarte scăzut - 24 dBA, acest lucru este asigurat de caracteristicile de proiectare, de materiale de înaltă calitate care nu emit zgomot în timpul expansiunii termice, precum și de un compresor invertor, care reduce nivelul de zgomot general al unităților interioare și exterioare.

Sistemul split este foarte ușor de utilizat, utilizatorul are 5 moduri principale de funcționare și multe opțiuni suplimentare care măresc semnificativ nivelul de confort în cameră.

Produse similare
Conditioner BALLU On/Off BSVP-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-07HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-18HN1
1 lei