mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Conditioner BALLU On/Off BSD-18HN1

Conditioner BALLU On/Off BSD-18HN1

Cod produs: 1225
La comandă
1 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Ballu BSD-18HN1 este un puternic aparat de aer condiționat de la compania Ballu. Acest model a fost prezentat la începutul anului 2018, aparține noii linii de sisteme split ieftine pentru casă și birouri - Lagoon.


Această serie combină: preț accesibil, fiabilitate ridicată, economie, un număr mare de funcții și setări. Ballu BSD-18HN1 are o capacitate suficientă pentru spații de până la 55 mp. și înălțimile standard ale tavanului (până la 3 m.).



Avantajele aparatului de aer condiționat Ballu BSD-18HN1


Sistemul divizat, datorită clasei de eficiență energetică „A”, consumă cantitatea minimă de energie electrică, pentru fiecare kW de energie electrică consumată, se generează până la 3,5 kW de frig sau căldură.

Baza acestui aparat de aer condiționat este compresorul companiei GMCC-TOSHIBA, are o fiabilitate foarte mare și o resursă semnificativă, care asigură o durată lungă de viață a întregului sistem split.

Curățarea aerului de praf este realizată de un filtru de înaltă densitate DENSITATE ÎNALTĂ, este ușor de îndepărtat pentru curățare, este foarte ușor de îndepărtat praful aderent și părul de animale.

În ciuda puterii ridicate a acestui sistem divizat, nivelul de zgomot din acesta este de numai 33 dB (A), datorită căruia aparatul de aer condiționat care funcționează interferează minim cu persoanele care se află în cameră.

Puteți utiliza Ballu BSD-18HN1 în modul de încălzire la temperaturi de până la -7 grade inclusiv, ceea ce vă va economisi o cantitate semnificativă de energie electrică în comparație cu încălzirea cu încălzitoarele electrice tradiționale.

Unitatea interioară are dimensiuni compacte, iar puterea mare a compresorului permite amplasarea unităților interioare și exterioare la o distanță mare și cu o diferență semnificativă de înălțime, ceea ce face posibilă alegerea locului cel mai potrivit pentru instalare.

Afișajul LED poate fi oprit; în starea sa inactivă, este aproape invizibil pe panoul frontal al aparatului de aer condiționat.

Corpul unității interioare este fabricat din plastic de foarte bună calitate, are o rezistență ridicată la lumina soarelui, nu atrage particulele de praf și se curăță ușor de murdărie.

Există o funcție de memorare a poziției jaluzelelor selectate de utilizator; când îl porniți din nou, aparatul de aer condiționat le va expune automat la poziția lor anterioară.

Produse similare
Conditioner BALLU On/Off BSVP-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-07HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-18HN1
1 lei