mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Conditioner BALLU On/Off BSD-12HN1

Conditioner BALLU On/Off BSD-12HN1

Cod produs: 1224
La comandă
1 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Ballu BSD-12HN1 - o noutate de la Ballu, un sistem divizat fără invertor montat pe perete pentru camere de până la 35 mp Acest aparat de aer condiționat aparține seriei Lagoon, această linie a fost introdusă la începutul anului 2018, modelele sale combină calități precum: economie, fiabilitate, un număr mare de funcții și un preț foarte accesibil.


Avantajele aparatului de aer condiționat Ballu BSD-12HN1

Compresorul modern și foarte fiabil de la GMCC-TOSHIBA asigură o durată lungă de viață a acestui sistem climatic.

Datorită eficienței energetice ridicate, facturile dvs. de energie electrică vor fi minime, clasa de eficiență energetică „A”.

Aparatul de aer condiționat curăță aerul folosind un filtru de înaltă densitate (DENSITATE ÎNALTĂ), s-a dovedit bine împotriva prafului, a părului de animale și a multor alergeni. Filtrul poate fi îndepărtat cu ușurință pentru curățare.

Nivelul de zgomot de la unitatea interioară este mic, în modul cel mai silențios - 31 dB (A), care este un indicator foarte bun pentru un sistem split cu o putere nominală de 3,5 kW.

Acest sistem climatic este proiectat să funcționeze în modul de încălzire la temperaturi de până la -7 grade inclusiv, datorită căruia utilizatorul are posibilitatea de a încălzi camera mai economic decât atunci când folosește încălzitoare electrice convenționale.

Datorită dimensiunii compacte a unității interioare, lungimii mari posibile a frenopaților și capacității de a amplasa unitățile interioare și exterioare cu o diferență mare de înălțime, puteți găsi cu ușurință locul optim pentru instalarea unității interioare.

Funcția de memorare a poziției jaluzelelor va readuce ghidajele în poziția lor anterioară după pornirea aparatului de aer condiționat.

Datorită faptului că plasticul ABS de înaltă calitate a fost utilizat pentru fabricarea panoului frontal al unității interioare Ballu BSD-12HN1, un aspect atractiv rămâne mult timp. Panoul nu se estompează la soare, nu atrage praful și este ușor de curățat de murdărie.


Produse similare
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-24HN1
1 lei