mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Conditioner BALLU On/Off BSVP-18HN1

Conditioner BALLU On/Off BSVP-18HN1

Cod produs: 1211
La comandă
1 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Căutați un aparat de aer condiționat  ieftin, fiabil, economic și funcțional? Acordați atenție modelului Ballu BSVP-18HN1, acest sistem split aparține noii serii Vision Pro, care a fost introdusă în 2018 și este în prezent una dintre cele mai bune opțiuni printre aparatele de aer condiționat de uz casnic ieftine. Puterea acestui model este suficientă pentru spații de până la 55 mp.


Ballu BSVP-18HN1 principalele avantaje

În ciuda faptului că aparatul de aer condiționat aparține unor modele fără invertor, producătorul a asigurat un nivel ridicat de eficiență energetică, care asigură un consum minim de energie. Clasa de eficiență energetică "A".

Ballou oferă o garanție de 3 ani pentru acest model.

Ballu BSVP-18HN1 folosește un compresor modern și foarte fiabil de la RECHI.

Nivelul de zgomot din acest sistem divizat este foarte scăzut - 25 dB (A), ceea ce este un indicator foarte bun pentru un aparat de aer condiționat de o astfel de putere. Astfel de caracteristici sunt realizate datorită unui design bine dezvoltat, izolației suplimentare de zgomot a carcasei unității interioare și utilizării materialelor de înaltă calitate.

Datorită modului ECO, puteți reduce consumul de energie fără a reduce nivelul de confort din cameră.

Afișajul indicator al unității interioare, care afișează modurile de funcționare ale aparatului de aer condiționat, este complet invizibil atunci când este oprit, este ascuns de o inserție din plastic translucid, care nu se distinge de carcasă.

Aparatul de aer condiționat face o treabă bună de a îndepărta cea mai mare parte a prafului, părului de animale etc. din aer, filtrul de DENSITATE ÎNALTĂ poate fi îndepărtat cu ușurință pentru curățare.

Datorită controlului Air Flow Surround (două motoare controlează jaluzelele), puteți utiliza telecomanda pentru a regla poziția ghidajelor verticale și orizontale. De asemenea, utilizatorul poate seta cu ușurință debitul de aer (5 opțiuni).

Datorită intervalului de temperatură de funcționare destul de larg, puteți utiliza Ballu BSVP-18HN1 pentru a vă încălzi casa pentru o parte semnificativă a sezonului rece - înghețuri nu mai mici de -7 grade.

Produse similare
Conditioner BALLU On/Off BSVP-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-07HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-09HN1
1 lei