mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Conditioner BALLU On/Off BSVP-09HN1

Conditioner BALLU On/Off BSVP-09HN1

Cod produs: 1209
La comandă
1 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de aer condiționat fiabil, accesibil, economic și funcțional - acordați atenție sistemului split split Ballu BSVP-09HN1. Acest model este o noutate a anului 2018, este inclus în seria de sisteme split ON / OFF tradiționale Vision Pro și în ceea ce privește calitatea, prețul și atractivitatea caracteristicilor tehnice este una dintre cele mai interesante propuneri în acest moment. Aparatul de aer condiționat este proiectat pentru camere de până la 25 de metri pătrați, este potrivit atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale.


Principalele avantaje ale Ballu BSVP-09HN1

Perioadă lungă de garanție - 3 ani.

Eficiență ridicată - clasa de eficiență energetică "A".

Funcționarea foarte silențioasă a unității interioare (21 dB (A)), datorită acestui fapt, aparatul de aer condiționat în timpul funcționării practic nu atrage atenția asupra sa și nu interferează cu oamenii care se odihnesc în cameră.

Acest model folosește compresoarele binecunoscutei companii RECHI, ​​care s-a dovedit perfect în acest domeniu, compresoarele sale sunt instalate și în aparatele de aer condiționat ale mărcilor Gree, Midea, Haier, TCL și SHARP.

Modul special ECO reduce semnificativ consumul de energie al aparatului de aer condiționat, în timp ce nivelul de confort din cameră pentru oameni practic nu se schimbă. Aparatul de aer condiționat va menține o temperatură puțin mai ridicată decât cea specificată de utilizator, dar datorită formei speciale a fluxurilor de aer, oamenii din cameră vor avea impresia că temperatura este corectă.

Afișajul indicator al unității interioare este complet invizibil atunci când este oprit.

Datorită controlului Air Flow Surround puteți controla direcția fluxului de aer în 4 direcții (poziția jaluzelelor verticale și orizontale este reglabilă).

Datorită filtrului de înaltă densitate de înaltă densitate, praf, păr de animale, alergeni mari etc. scoase din aer.

Utilizatorul poate regla debitul de aer, există 5 opțiuni și un mod automat.

Scorul BSVP-09HN1 poate fi utilizat eficient pentru încălzire în afara sezonului, acest aparat de aer condiționat poate funcționa în modul de încălzire atunci când este rece până la -7 grade.

Produse similare
Conditioner BALLU On/Off BSVP-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-07HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-12HN1
1 lei