mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 08:30 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Cazan pe combustibil solid Pereko Q-Per 12 kW

Cazan pe combustibil solid Pereko Q-Per 12 kW

Cod produs: 687
La comandă
60524 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 50 lei

Cazan pe combustibil solid Pereko Q-Per 12 kW

Cazanul profesional pe combustibil solid Pereko Q-Per 12 kW este un cazan cu o calitate nouă față de alte cazane din clasa a cincea în ceea ce privește emisiile de gaze combustibile, ceea ce îi permite să fie mai ecologic. Este compact și controlat de un controler, ceea ce îl face ușor de utilizat. Acest cazan poate fi controlat folosind un smartphone, ceea ce oferă confort suplimentar. Cazanul oferă, de asemenea, o încărcare rapidă a combustibilului și acces ușor la focar.

Combustibilul principal pentru acest cazan este Cărbune-Eco - acesta este cărbunele cu o granulație de 5-25 mm, destinat cazanelor moderne cu un alimentator cu șurub. Se caracterizează prin putere calorică ridicată, precum și conținut scăzut de sulf și cenușă. Acest produs este obținut din cărbune selectat cu cele mai bune caracteristici.

În plus, acest cazan are un controler inteligent care asigură un control mai precis al temperaturii și o circulație mai lungă a gazelor de ardere, făcându-l mai eficient în utilizare și reducând impactul asupra mediului. În general, cazanul Q-Per este o soluție de încălzire inovatoare și ecologică pentru casă sau oficiu.

Toate elementele echipamentului cazanului Q-Per asigură ușurință în utilizare, funcționare fără probleme, control de la distanță și eficiență maximă. Cazanul este ambalat într-o unitate modernă, care îndeplinește așteptările nu numai cu un stil plăcut pentru ochi, dar îndeplinește și toate cerințele standardelor ECODESIGN.

Specificații principale
Producator
Pereko
Putere termica, kW
12
Eficienţă, %
92
Suprafață încălzită, m²
150
Volum rezervor combustibil, dm³
110
Tip combustibil
Сărbune ecologic
Consum de combustibil la putere 28 MJ/kg, kg/h
1.82
Timp de ardere, h
44
Volum apă în cazan, dm³
50
Dimensiunile cazanului
1175x580x1050 mm
Greutatea fără apă, kg
200
Produse similare
Cazan pe combustibil solid Pereko Q-Per 18 kW
84308 lei
Cazan pe combustibil solid Pereko Q-Per 8 kW
58260 lei
Cazan pe combustibil solid Pereko Q-Per 24 kW
75430 lei