mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Cazan de inductie Seria π 10KW

-13%

Cazan de inductie Seria π 10KW

Cod produs: 568
La comandă
133300 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 50 lei

Cea mai mare realizare printre dispozitivele de încălzire


Inductorul de căldură π este un generator de inducție, care în sine este clasa de vârf. Are o serie de avantaje. Aceasta este o soluție bună atât pentru case cu o singură familie, cât și pentru complexe rezidențiale, întreprinderi private, facilități publice, care vor estima compensarea cheltuielilor nu numai din punct de vedere financiar. Achizitionarea unui cazan necesita o investitie unica, dar confortul si conditiile de utilizare a acestuia sunt multifate si nu sunt masurate doar in bani. Cazanul este extrem de eficient. De asemenea, este mai ieftin in expluatare decât alte dispozitive moderne disponibile pe piață.


Principiul de funcționare


Inducția cazanului central de încălzire π este un dispozitiv electromagnetic. Baza designului este un transformator uscat trifazat cu o înfășurare secundară compactă. Înfășurarea secundară în acest design devine camera de încălzire. Toată energia termică generată în camera de încălzire este transferată în apă curentă. Proiectarea camerei a fost proiectată astfel încât sarcina termică a schimbătorului de căldură să nu fie mai mare de 3 W / cm² (pentru comparație: sarcina termică a încălzitoarelor din cazane este de 22 W / cm²). În procesul de încălzire, apa este supusă "tratamentului electromagnetic". Energia termică este generată de un câmp electromagnetic direct în camera de încălzire - un schimbător de căldură, care este amplasat pe miezurile transformatoarelor dintre jumătățile înfășurării primare. Această soluție poate reduce semnificativ pierderea câmpului electromagnetic. Schimbătorul de căldură este fabricat din oțel de înaltă calitate, rezistent la acizi, destinat contactului cu alimentele. Cazanul este realizat folosind materiale moderne și realizările tehnologiei moderne, care asigură durata de viață a cazanului la 50 de ani! Aceasta este o soluție unică, și în prezent nimeni din lume nu produce cazane de acest tip.


Complet de confort și siguranță


Dispozitivul ocupă un spațiu foarte mic și nu necesită construcția încăperilor suplimentare. Acesta asigură o funcționare sigură și sigură. Eficiența ridicată (98%) conduce la un cost redus al producției de căldură. Are o viață extrem de lungă - cu eficiență neschimbată pe întreaga durată a muncii. În acest timp, nu este nevoie ca persoanele să fie întreținute, curățate, schimbate sau completate.

Ecologic  în cel mai înalt sens


Inductorul de căldură π este testat temeinic și îndeplinește cele mai înalte cerințe pentru protecția mediului și economisirea energiei. Munca sa este neutră pentru oameni, animale și plante. Este complet ecologic, nu emite gaze sau deșeuri. Fabricat din materiale reciclabile



Specificații principale
Producator
Produse similare
new
brand
Cazan de inductie Seria π 3,2KW
75757 lei
brand
Cazan de inductie Seria π 21KW
152460 lei