mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Cazan cu durată de ardere lungă Pereko KSM 22 kW

Cazan cu durată de ardere lungă Pereko KSM 22 kW

Cod produs: 114
La comandă
67000 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Cazan cu durată de ardere lungă Pereko KSM 22 kW

Cazanul productiv Pereko KSM 22 kW are o putere termică ridicată cu o dimensiune relativ mică, datorită căreia centrala poate fi instalată în cazangerii mici și încălzi încăperi până la 400 m². Combustibilul principal pentru acest cazan este Cărbune-Eco - acesta este cărbunele cu o granulație de 5-25 mm, se caracterizează prin putere calorică ridicată, precum și conținut scăzut de sulf și cenușă. Designul schimbătorului de căldură are o aranjare verticală a canalelor de gaze arse, care asigură o eficiență ridicată - până la 90%. Cazanul respectă standardele 303-5: 2012 și îndeplinește cerințele clasa 5 de eficiență energetică și minimizarea emisiilor, garantându-și astfel eficiența energetică și siguranța utilizării.

Cazanele Pereko KSM au două sisteme independente de protecție a funcționării cazanului:

  • Senzori electronici responsabili pentru menținerea temperaturii, șnecului alimentator, apei în cazan și boiler. Dacă temperatura este depășită, funcționarea alimentatorului și a ventilatorului se oprește și se declanșează o alarmă. Dacă conducta de alimentare atinge o temperatură prea mare, sistemul de stingere a flăcării va fi activat. Senzorii electronici protejează, de asemenea, împotriva înghețului apei din sistem. La o temperatură mai mică de 5°C, senzorul va începe procesul de pornire a pompelor, făcând posibilă circulația apei în sistem.
  • Senzorul mecanic STB este un element suplimentar de siguranță. Dacă temperatura sigură a apei este depășită, senzorul STB va opri ventilatorul și va opri funcționarea alimentatorului de combustibil și, de asemenea, va emite un semnal sonor.

Controlerul ecoMAX 910 utilizat în cazan este un sistem avansat de control al dispozitivului. Este responsabil pentru menținerea temperaturii setate, controlul procesului de ardere a combustibilului (frecvența și porțiunile dozate) și reglarea forței de suflare a ventilatorului. Un avantaj suplimentar al controlerului este funcționarea acestuia în două circuite de amestecare independente. Acest lucru face posibil setarea intervale de temperatură în mai multe sisteme de încălzire, cum ar fi încălzirea prin pardoseală și radiatoarele. Funcționalitatea controlerului poate fi extinsă folosind module suplimentare: modulul ecoNET 300 Internet și panoul de cameră ecoSTER TOUCH, care permit controlul de la distanță.

Specificații principale
Producator
Putere termica, kW
22
Eficienţă, %
90
Suprafață încălzită, m²
400
Volum rezervor cărbune, dm³
200
Tip combustibil
Сărbune ecologic
Material cazan
Oțel P265GH [PN-EN 10028]
Panou de control
ecoMAX 910
Volum apă în cazan, dm³
85
Dimensiunile cazanului
760x490x1250 mm fără rezervor
Greutatea fără apă, kg
425
Produse similare
brand
Cazan cu durată de ardere lungă Pereko KSM 17 kW
62300 lei
brand
Cazan cu durată de ardere lungă Pereko KSM 34 kW
81300 lei