mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Aparat de aer condiționat Mitsubishi Heavy SRF / SRC-25 ZJX-S

Caracteristici Mitsubishi SRF / SRC-25 ZJX-S Mitsubishi SRF / SRC-25 ZJX-S este un aparat de aer condiționat din seria ZJX-S de top. Principala sa diferență față de altele este că unitatea sa interioară este în picioare și poate fi instalată pe podea, perete sau sub pervaz. Designul original cu panoul frontal plat îl face ușor de utilizat în interior. Direcția de suflare a aerului poate fi setată manual folosind butoanele situate pe unitate. Suflarea se face din partea de sus, de jos sau din ambele direcții. Nivelul de zgomot este de numai 26 dB. Aparatele de aer condiționat Mitsubishi Heavy Industries se disting nu numai prin ușurința de utilizare, ci și prin ușurința de instalare. Conductele de drenaj și freon pot fi diluate în șase direcții. La fel ca alte aparate de aer condiționat din această serie, acestea au toate avantajele și ultimele dezvoltări ale Mitsubishi.

În plus, aparatele de aer condiționat din această serie aparțin liniei HYPER INVERTER și au cea mai mare eficiență energetică dintre analogi. Economiile de energie pot fi de până la 39% pe an comparativ cu modelele de invertoare convenționale! Unitățile exterioare ale acestor aparate de aer condiționat sunt similare cu cele din seria semi-industrială și permit lucrul pe linii frigorifice lungi, rămânând în același timp ușoare și compacte. Unitățile interioare pot fi, de asemenea, utilizate ca parte a sistemelor multi-split.

Doar o apăsare de buton pornește o funcție programabilă care pornește 3 rulouri simultan (una pentru mișcare verticală, două pentru orizontală). În acest fel, se creează trei fluxuri de aer independente, asigurând o distribuție uniformă a fluxului de aer în cameră, ajungând în cele mai îndepărtate colțuri.

Controlul automat al volumului și direcției fluxului de aer asigură rezultate optime în toată camera. Atunci când funcționează în modul de răcire, un jet de aer rece este direcționat către tavan și nu către persoanele din cameră. După un timp, aerul rece coboară de sus. Când lucrați pentru încălzire, dimpotrivă, un flux de aer cald este îndreptat spre podea. Cu concentrația de aer cald din partea inferioară a camerei, se obține un confort maxim. Utilizând controlul separat al amortizoarelor, este posibil să controlați alimentarea cu aer în partea dreaptă și stângă a camerei. Alegerea celei mai eficiente surse de aer (exact către zona în care este necesară condiționarea aerului) minimizează consumul de energie.

Nouă formă de clapetă

Suprafața amortizorului la modelele SRK ZJX este mărită cu 80%, rezultând un debit crescut de aer, rezultând un control îmbunătățit al fluxului de aer.


Protecție antialergenică 

Protecția antialergică este concepută pentru a suprima alergenii prinși pe filtru folosind temperatura și umiditatea.

Filtrul antialergic elimină polenul, acarienii și alte substanțe care pot provoca o reacție alergică. Acțiunea sa se bazează pe o combinație de enzime și carbamide. Pe lângă alergeni, filtrul afectează diferite tipuri de bacterii, mucegai și viruși. Chiar dacă bacteriile sau alergenii intră în aer după filtru, acestea sunt complet neutralizate.
Filtru puternic

Toate modelele MHI SRK au un filtru lavabil și un panou de admisie a aerului care poate fi îndepărtat cu ușurință pentru curățare. Înfundarea excesivă a filtrului trebuie evitată, deoarece aceasta va reduce performanțele aparatului de aer condiționat și va crește consumul său de energie.

PCB acoperit cu silicon

Plăcile de circuite imprimate ale tuturor unităților exterioare sunt acoperite cu silicon pentru a proteja împotriva umezelii și, astfel, prelungesc durata de viață a plăcii.

Temporizatoare pornire / oprire și temporizator programabil 24 de ore

Combinând cronometrele de pornire și oprire ale aparatului de aer condiționat, puteți seta până la două operații într-o singură zi.

Funcția AutoRestart

Repornire automată după întreruperea alimentării. Când sursa de alimentare este întreruptă brusc, informații despre mod, temperatura setată etc. este introdus în memoria flash și stocat acolo până când alimentarea este disponibilă. Astfel, de îndată ce sursa de alimentare este restabilită, sistemul citește datele de funcționare înainte de avarie și aparatul de aer condiționat continuă să funcționeze cu aceleași setări.

Iluminarea butoanelor telecomenzii

Telecomanda are butoane luminescente, care ajută la găsirea ei în întuneric și la controlul ușor al modurilor de funcționare ale aparatului de aer condiționat.

Sistem de fereastră

Sistemul selectează automat modul optim de funcționare a jaluzelelor în funcție de modul de funcționare al aparatului de aer condiționat selectat de utilizator, stocându-l în memorie când este oprit. De asemenea, este ușor să fixați poziția jaluzelelor de la orizontală la verticală.

Funcția de mod nocturn

Proiectat pentru a reduce nivelul de zgomot al unității externe pe timp de noapte.

Caracteristici generale
Producător Japonia / Thailanda
Agent frigorific tip R410A
Suprafața recomandată (m2) 25 - 30 m2
Putere de ieșire kW rece / căldură 0,9 ~ 3,2 / 4,7
Consum de energie kW, rece / căldură 0,52 / 0,72 kW
Mod de operare până la -20 (invertor) Da
Compresor Mitsubishi
Filtre antibacteriene, fotocatalitice, antialergenice
3 ani garanție

Produse similare
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Heavy SRK35ZSPR-S / SRC35ZSPR-S
1 lei
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Heavy SRK / SRC-20ZJX-S
1 lei
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Heavy SRK25ZSPR-S / SRC25ZSPR-S
1 lei
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Heavy SRK / SRC-35ZS-S
1 lei
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Heavy SRK / SRC-50ZJX-S
1 lei
Aparat de aer condiționat MITSUBISHI SRK25ZS-WB / SRC25ZS-S
1 lei
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Heavy SRK / SRC-50ZS-S
1 lei
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Heavy SRK45ZSPR-S / SRC45ZSPR-S
1 lei
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Heavy SRK63ZSPR-S / SRC63ZSPR-S
1 lei
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Heavy SRK / SRC-25ZJX-S
1 lei