mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Ideal-Standard

Așadar, Ideal Standard a fost fondată în 1901 în Bonn, Belgia, și a început ca producător de obiecte sanitare ceramice. În 1936, compania a devenit primul producător european de căzi de baie acrilice, devenind lider de piață în căzi și obiecte sanitare.

De atunci, Ideal Standard a continuat să inoveze și să se dezvolte, oferind o gamă largă de produse, inclusiv căzi, dușuri, toalete, chiuvete, robinete și alte produse sanitare. Compania operează în întreaga lume și are unități de producție în diferite țări, inclusiv Belgia, Franța, Italia, Marea Britanie și altele.

Ideal Standard se angajează să îmbunătățească continuu produsele și serviciile sale folosind cele mai noi tehnologii și metode de producție. Compania activează și în domeniul ecologiei, dezvoltând produse care economisesc apă și energie, precum și reduc impactul asupra mediului.

În general, Ideal Standard este unul dintre cei mai importanți producători de articole sanitare din lume, oferind produse inovatoare și de înaltă calitate, care răspund nevoilor și așteptărilor clienților. Compania se străduiește să îmbunătățească confortul și confortul în baie, precum și să contribuie la conservarea mediului. Ideal Standard continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a oferi produse și soluții noi pentru a crea o baie mai confortabilă și mai eficientă.

- lei

  • 1
sale
brand
Rezervor WC îngropat cu cadru Ideal Standard W370567
2480 lei