mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Plum

PLUM proiectează și produce electronice industriale pentru industria gazelor, încălzirii și ventilației. Are un amplu departament de cercetare și dezvoltare, unde printre cei peste 400 de angajați se numără peste 70 de specialiști în domeniul electronicii, mecanicii, tehnologiei informației și designului industrial. Fiind unul dintre puținii producători polonezi de electronice industriale, compania are un sistem de control integrat. Acesta este unul dintre elementele esențiale ale unei strategii de activitate bine gândite care vizează satisfacerea nevoilor clienților și grija pentru sănătate și mediu. Prin urmare, produsele companiei sunt create sub control deplin. Certificate ZSZ pentru PLUM: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018.

PLUM creează soluții sigure care reduc costurile și respectă toate standardele europene necesare. Datorită analizei nevoilor Utilizatorilor, soluțiile produse se remarcă prin ușurința în utilizare și designul modern. În faza de proiectare, dispozitivele sunt testate în laboratoarele PLUM: Acreditate, Compatibilitate Electromagnetică, Inginerie termică, Ventilatie la incendiu și Acustica, ceea ce asigură cea mai înaltă calitate a dispozitivelor și fiabilitatea acestora.

Prin contactul constant cu lumea științei, PLUM creează soluții, stabilind noi standarde în calitatea dispozitivelor și obținând un avantaj competitiv semnificativ în construirea propriei capacități și îmbunătățirea constantă a eficienței proceselor de proiectare și producție.

Istoria PLUM a început în 1986, când domnul și doamna Szumski au înființat o afacere de familie în podul casei lor.

Astăzi, compania ocupă 4.601 m² de infrastructură modern dezvoltată și în continuă dezvoltare, incluzând, printre altele, 5 laboratoare de cercetare.

Calitatea înaltă, care este un indicator al PLUM, a fost deja apreciată în 1990. La acel moment, compania a fost prima din Polonia care a primit un certificat de la Comitetul polonez pentru standardizare, măsuri și calitate pentru un convertor de rețea electronică.

Astăzi, PLUM este, de asemenea, o calitate de clasă mondială, așa cum demonstrează sistemul integrat de management al calității ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, certificat de British Standards Institute.

PLUM oferă soluții de ultimă generație pentru industriile cheie precum gaz, încălzire și alimentare cu apă. PLUM este sinonim cu inovația, iar istoria companiei și a produselor sale ilustrează definiția dezvoltării.

- lei

  • 1
  • 1
new
brand
Termostat electronic ecoMAX 260
3848 lei