mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Vaillant

Vaillant este o companie germană care produce echipamente pentru încălzire, ventilație și aer condiționat. Compania a fost infiintata in 1874 si astazi este unul dintre liderii de piata mondiala in domeniul tehnologiilor inovatoare in domeniul incalzirii si incalzirii apei.

Vaillant proiectează și produce o varietate de produse pentru uz casnic și comercial, inclusiv cazane pe gaz și electrice, pompe de căldură, colectoare solare, aparate de aer condiționat și sisteme de control pentru încălzire și aer condiționat.

Vaillant este un lider inovator în industria sa și lucrează constant pentru a dezvolta noi produse și tehnologii. De exemplu, compania a dezvoltat un cazan pe gaz cu tehnologie de condensare, care poate crește semnificativ eficiența utilizării gazului și poate reduce costurile de încălzire. Vaillant a dezvoltat și tehnologia EcoTec, care reduce emisiile de substanțe nocive în atmosferă și asigură arderea mai curată a gazelor.

În plus, Vaillant lucrează activ la dezvoltarea și implementarea tehnologiilor pentru utilizarea surselor de energie regenerabilă, cum ar fi energia solară și geotermală. Compania oferă, de asemenea, sisteme inteligente de control al încălzirii și al aerului condiționat care optimizează utilizarea energiei și îmbunătățesc confortul interior.

În plus, Vaillant dezvoltă și implementează și conceptul de „casă inteligentă”, care permite integrarea diferitelor sisteme de control într-o singură rețea comună. Acest lucru permite utilizatorilor să controleze încălzirea, aerul condiționat, iluminatul, securitatea și alte aspecte ale vieții de acasă printr-o aplicație pe un smartphone sau computer.

Per total, Vaillant este o companie care se angajează să creeze soluții inovatoare și eficiente din punct de vedere energetic pentru încălzire și aer condiționat și, de asemenea, lucrează activ pentru utilizarea surselor regenerabile de energie. Compania se străduiește să facă viața oamenilor mai confortabilă și mai ecologică, oferind tehnologii moderne pentru gestionarea și monitorizarea spațiului de locuit.

- lei

  • 1
  • 5
brand
Centrala VAILLANT TurboTEC PRO VUW 242/5-3 (24 kW)
16299 lei
brand
MICROCENTRALA IN CONDENSATIE VAILLANT ecoTEC plus VU 306/5-5, 26,5 kW
25500 lei
brand
MICROCENTRALA CONDENSATIE VAILLANT ecoTEC plus VU 386/5-5, 37,1 kW
34650 lei
brand
Cazan in condensare Vaillant ecoTEC pure VUW 246/7-2
33315 lei
brand
MICROCENTRALA CONDENSATIE VAILLANT ecoTEC plus VU 346/5-5, 31,8 kW
30145 lei