mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Volcano

Compania poloneză VTS Group (VTS Groupa fost fondată în 1989. Astăzi, VTS este cel mai mare producător de echipamente de ventilație și aer condiționat, unul dintre cei mai importanți producători dintre concurenții săi. Firma noastră este un lider recunoscut în tehnologia HVAC cu o rețea extinsă de birouri regionale care angajează peste 500 de vânzări și tehnicieni. VTS Corporation (Polonia) a extins lista țărilor producătoare prin deschiderea de filiale în 40 de țări ale lumii, pe 5 continente. Acum sunt localizate în Europa, Orientul Mijlociu, precum și în America, Asia și Pacific.

25 de ani pe piață nu reprezintă doar un motiv pentru a fi mândri de echipamentele de ventilație VTS produse, ci și o responsabilitate uriașă. Responsabilitate atât față de clienți, cât și față de noi înșine. În activitatea noastră, ne bazăm pe cea mai puternică bază de cooperare cu clienții cheie: reprezentanți ai lanțului global de retail, organizații care proiectează birouri, facilități de retail și industriale, investitori mari. Aproximativ 630.000 de dispozitive marca VTS deservesc diverse facilități din întreaga lume, creând condiții optime de microclimat acolo unde este nevoie.

Sistemul de ventilație de alimentare și evacuare VTS este utilizat cu succes în centrele de afaceri moderne și clădirile de birouri. De asemenea, este instalat în multe clădiri istorice care sunt incluse pe lista patrimoniului UNESCO. Pe site-ul oficial al VTS Clima este prezentată ventilația cu diverse funcții. Fiabilitatea funcționării sale a fost verificată prin funcționarea pe termen lung la diferite unități, indiferent de localizarea lor geografică.

- lei

  • 6
  • 2
  • 8
brand
Aeroterm VOLCANO VR2 EC
12144 lei
new
brand
Aeroterm VOLCANO VR3EC
15076 lei
brand
Aeroterm VOLCANO VR1 AC
9216 lei
brand
Aeroterm VOLCANO VR2 AC
9664 lei
brand
Aeroterm VOLCANO VR Mini AC
7300 lei
new
brand
Aeroterm VOLCANO VR3 AC
11256 lei
brand
Aeroterm VOLCANO VR1 EC
1 lei
brand
Aeroterm VOLCANO VR Mini EC
1 lei