mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Achitare și Livrare

Achitarea și livrarea tehnicii
Achitare în numerar – direct în magazinul Robinet.md după ce au ales aparatajul de care au nevoie (calorifere, cazane de gaz sau aparate de aer condiționat) sau la livrarea produsului la adresa solicitată.Achitare online – acest tip de achitare presupune că deții un card bancar Visa sau Master, iar acesta este valabil și funcționabil.
Pentru achitarea comenzii veţi fi redirecționat la serverul sistemului Paynet, care asigură siguranţa plăţilor. Înainte de plată, se recomandă verificarea disponibilității produselor.

Achitare prin transfer – este opțiunea convenabilă persoanelor juridice, care la procurarea utilajului din magazinul Eurosanteh primesc bonul de plată, iar pentru acest lucru este necesară remiterea datelor fiscale din statutul juridic al entității pe adresa de e-mail: stafolet@mail.ru.  /    contactrobinet.md@gmail.com 
cu marca (comandă)

Achitarea urmează a fi efectuată în termen, fără întârzieri și abateri, astfel încât să primești în scurt timp aparatajul ales.

Comanda-  înăinte de comandă specificați dacă marfa este în stoc

Livrarea produselor 

- Livrarea în raza municipiului Chișinău
Prețul livrării-50 lei.

Livrarea produselor alese, în raza municipiului Chișinău, se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minimă a comenzii este de 10000 lei.

Orar de livrare: produsele comandate se livrează între orele 09:00 și 20:00, în zilele de lucru și între orele 10:00 și 16:00, în zilele de odihnă. Dacă comanda este efectuată până la ora 16:00, livrarea se realizează în aceeași zi.

-Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea produselor în raza Republicii Moldova se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minima a comenzii este de 20000 lei. Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este efectuată în termen de 15 zile lucrătoare.

Termenii de confidențialitate:

În conformitate cu legea nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, site-ul www.robinet.md este obligat să utilizeze datele cu caracter personal pe care le furnizați despre dvs., numai cu respectarea nivelului necesar de securitate și numai în scopurile specificate.

Site-ul www.robinet.md nu are acces și, în consecință, nu stochează informații confidențiale legate de cardurile bancare ale cumpărătorilor.

Un moment relevant este să completezi corect datele cu privire la livrare, astfel încât să nu existe confuzii atunci când îți vom transporta produsele la domiciliu

Totodată, ai posibilitatea de a rambursa produsele în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare și a termenelor de garanție, respectând termenele legale și păstrând documentația tehnică inerentă unor produse (cazane pe gaz; aparate de aer condiționat; radiatoare).

Îți garantăm siguranța datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Legii № 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, acestea fiind utilizate conform destinației