mun. Chisinau, str. Padurii 6/3
Lu-Vi: 08:30 - 17:00
Sa: 09:00 - 14:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Conditioner BALLU On/Off BSD-09HN1

Conditioner BALLU On/Off BSD-09HN1

Cod produs: 1208
La comandă
1 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Noul aparat de aer condiționat fără invertor - Ballu BSD-09HN1 din seria Lagoon este proiectat pentru camere de până la 25 de metri pătrați, este potrivit pentru orice spațiu rezidențial și public. Performanță ridicată, economie, design modern, un număr mare de funcții și un preț foarte accesibil fac din acest model unul dintre cele mai interesante sisteme climatice bugetare din acest sezon.


Avantajele aparatului de aer condiționat Ballu BSD-09HN1

Aerul condiționat este echipat cu un compresor modern și foarte fiabil de la GMCC-TOSHIBA (Japonia).

Consumul de energie electrică este minim, clasa de eficiență energetică "A", pentru fiecare kW consumat de energie electrică se generează până la 3,5 kW de căldură sau frig.

Blocul intern, datorită caracteristicilor de proiectare și materialelor de înaltă calitate, creează un minim de zgomot, datorită căruia aparatul de aer condiționat funcțional nu atrage atenția.

Filtrarea aerului este asigurată de un filtru de înaltă densitate (DENSITATE MARE), se descurcă bine cu particulele de praf și lână din aer, dacă este necesar, filtrul poate fi îndepărtat cu ușurință pentru curățare.

Sistemul divizat Ballu BSD-09HN1 poate funcționa în modul de încălzire la temperaturi scăzute până la -7 grade, ceea ce face posibilă încălzirea economică a camerei pentru o parte semnificativă a sezonului rece.

Aparatul de aer condiționat își amintește poziția selectată a jaluzelelor și, când este pornit din nou, le readuce în poziția selectată.

Puteți alege cu ușurință un loc pentru amplasarea unității interioare datorită dimensiunii sale compacte, lungimii mari posibile a conductelor de agent frigorific și diferenței semnificative de înălțime posibilă între unitățile interioare și exterioare.

Carcasa unității interioare este fabricată din plastic de foarte bună calitate, rezistent la lumina soarelui, murdăria poate fi îndepărtată cu ușurință. Afișajul într-o stare inactivă este practic invizibil, deoarece este ascuns în spatele unei inserții translucide.

Produse similare
Conditioner BALLU On/Off BSD-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-09HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-12HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-18HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSVP-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU DC-Inverter BSDi-24HN1
1 lei
Conditioner BALLU On/Off BSD-07HN1
1 lei